خانه » عمل های زیبایی، انواع جراحی های زیبایی » جراحی های زیبایی پستان » عمل لیفت سینه
ماستوپکسی یا عمل لیفت سینه، یک جراحی تهاجمی اما زیبایی است که برای فرمدهی و تغییر شکل برای متناسب سازی سایز سینه با اندام مورد استفاده قرار میگیرد، در این جراحی با برداشت پوست اضافه و کشیدن بافتهای اطراف، افتادگی و شل شدگی سینهها برطرف شده و شکل و ظاهر جدیدی برای سینهها ایجاد میشود. افتادگی و شل شدن سینهها به دلایل مختلفی ایجاد میشود، عواملی همچون شیردهی، بارداری، تغییرات هورمونی، ژنتیک، وراثت، نوسان وزن و افزایش سن برخی از دلایل بروز افتادگی سینه هستند، عمل لیفت سینه به جهت ایجاد شکل و ظاهری زیبا و متناسب برای سینهها در میان خانمها یکی از جراحیهای محبوب زیبایی بشمار میرود. این جراحی سبب جوانسازی و خوشفرم شدن سینهها شده و امکان همزمانی آن با دیگر جراحیهای زیبایی سینه نیز وجود دارد.
رفع افتادگی سینه به عنوان یک بخش کوچک از حوزه زیبایی مورد توجه خانمها در دو روش جراحی و غیرجراحی انجام میشود. پس رفع افتادگی و شلشدگی سینهها بطور کلی با انجام روشهای زیر امکان پذیر خواهد بود:
افتادگی و شل شدگی سینه خانمها یکی از دغدغهها و مشکلات حوزه زیبایی است که برطرف شدن آن و داشتن ظاهر زیبا و متناسب سینهها، برای خانمها بسیار مهم است. این جراحی به دلایل و اهداف مختلفی انجام میشود، بطور کلی خانمها به دلایل زیر عمل لیفت سینه (Breast lift) را انجام میدهند:
انجام لیفت سینه برای کاهش اثرات افزایش سن و جوانسازی سینهها
عمل لیفت سینه برای ایجاد تقارن و همانند سازی سایز و شکل سینهها
بسیاری از جراحان زیبایی و پلاستیک راههای ارتباطی مختلفی را برای دریافت نوبت جهت مشاوره و انجام عمل لیفت سینه فراهم کردهاند، یکی از جراحان حوزه لیفت سینه دکتر احسان کاوهای است، ایشان و تیم متخصصشان راههای ارتباطی زیادی را برای دریافت نوبت جهت ویزیت، مشاوه و انجام عمل لیفت سینه برای بیماران، مراجعین و متقاضیان این جراحی زیبایی فراهم کردهاند. کلیه افراد علاقهمند به انجام جراحی لیفت سینه میتوانند با حضور در مطب یا کلینیک دکتر کاوهای برای دریافت نوبت خود اقدام کنند، اگر امکان دریافت حضوری نوبت وجود نداشته باشد، متقاضیان میتوانند با شماره تلفنهای اعلام شده در ساعات کاری تماس گرفته و نوبت خود را جهت ویزیت یا جراحی دریافت کنند، از سوی دیگر دکتر کاوهای و تیم ایشان برای راحتی حال مراجعین و متقاضیان لیفت سینه امکان دریافت نوبت اینترنتی را نیز فراهم کردهاند، افراد میتوانند با مراجعه به سایتهای معتبر اعلام شده بدون صرف هزینه و زمان، برای دریافت نوبت ویزیت، مشاوره و یا عمل لیفت سینه اقدام کنند.
لیفت سینه به عنوان یک جراحی زیبایی برای همه افراد مناسب نخواهد بود، تشخیص این امر که کاندید مناسب برای انجام این جراحی چه کسانی هستند برعهده پزشک متخصص است. جراح با بررسی شرایط کلی بیمار تعین میکند که آیا فرد برای انجام لیفت سینه مناسب است یا خیر. اما بطور کلی میتوان گفت افرادی که دارای شرایط زیر باشند کاندید مناسبی برای جراحی لیفت سینه خواهند بود:
تشخیص اینکه عمل لیفت سینه برای کدام دسته از خانمها مناسب است و برای کدام دسته مناسب نیست، برعهده پزشک و جراح متخصص است. لیفت سینه به عنوان یک جراحی زیبایی برای همه افراد توصیه نمیشود، پزشک با بررسی شرایط فرد تعیین میکند که آیا وی کاندید مناسبی برای این نوع جراحی زیبایی هست یا خیر. بطور کلی زنانی که دارای شرایط زیر هستند، نمیتوانند کاندید مناسبی برای لیفت سینه باشند:
قبل از انجام جراحی لیفت سینه یا عمل ماستوپکسی جراح برای راحتی حال بیمار در زمان جراحی، جلوگیری از بروز احتمالی خطرات و بهجهت کاهش عوارض احتمالی در حین عمل نکات و مراقبتهای لازم را به بیمار توصیه خواهد کرد. اقدامات لازم قبل از عمل ماستوپکسی شامل مراد زیر میشود:
خانمها قبل از لیفت سینه باید با پزشک مشورت کرده تا بهترین شیوه برای جراحی تعیین شود.
خانمها باید قبل از انجام لیفت سینه کلیه سوابق پزشکی خود و جراحیهای گذشته را به پزشک اطلاع دهند.
خانمهایی که مصرف سیگار و الکل دارند باید به مدت دو ماه از مصرف آنها خودداری کنند.
خانمها باید قبل از لیفت سینه وزن خود را به حد تناسب رسانده و اضافه وزن نداشته باشند.
خانمها قبل از لیفت سینه به مدت 8 ساعت باید از خوردن و آشامیدن خودداری کنند.
خانمها در روز جراحی لیفت سینه نباید از مواد آرایشی استفاده کنند.
خانمها قبل از جراحی لیفت سینه باید لاک ناخون را پاک کرده و ژلیش یا کاشت ناخون را برداشته باشند.
خانمها باید کلیه انتظارات و توقعات خود از جراحی لیفت سینه را به پزشک اطلاع دهند.
خانمها باید عکسبرداریها و آزمایشهای لازم را انجام داده و برای بررسی به پزشک ارائه کنند.
خانمهایی که داروی رقیق کننده خون مصرف میکنند به مدت دوماه باید از مصرف آن اجتناب کنند.
خانمها قبل از انجام لیفت سینه باید از مصرف داروهای گیاهی تاثیرگذار بر انعقاد خون خودداری کنند.
خانمها قبل از لیفت سینه باید ناحیه جراحی را تمیز کرده و استحمام کنند.
خانمها قبل از جراحی لیفت سینه باید سوتین طبی مخصوص را تهیه کنند.
عمل لیفت سینه با توجه به سایز سینه، میزان انعطافپذیری پوست سینه، میزان بافت و پوست اضافه سینه، میزان افتادگی سینه، محل قرارگیری ناحیه جدید سینه، محل قرارگیری نوک سینه، میزان پایین بودن نوک سینه و انتظارات بیمار روشهای مختلف دارد و به همین دلیل برشهای متفاوتی خواهد داشت. جراح با توجه به عوامل ذکر شده محل و میزان برشها را مشخص خواهد کرد، بطور کلی با توجه به همه موارد ذکر شده روشهای انجام عمل لیفت سینه شامل موارد زیر میشوند:
این تکنیک یا روش جراحی لیفت سینه با 3 برش انجام میشود، برش اول در اطراف آرئول، برش دوم از پایین آرئول تا زیر سینه و برش سوم امتداد زیر سینه ایجاد میشوند، این تکنیک جراحی بیشترین نتیجه مطلوب را بههمراه دارد، در این جراحی پوست و بافت اضافه سینه حذف شده و برای برطرف کردن افتادگیهای شدید سینه مورد استفاده قرار میگیرد.
مدت زمان لازم برای دوران نقاهت بعد از عمل ماستوپکسی به شرایط بدنی بیمار، مهارت جراح، تعداد برشها ، میزان پوست و بافت حذف شده، انجام همزمان جراحی و انجام مراقبتهای بعد از جراحی بستگی دارد، به همین دلیل این مدت زمان برای بیماران مختلف متغییر خواهد بود. بعد از جراحی بیمار برای کنترل علائم حیاتی به ریکاوری منتقل میشود، با توجه به شرایط بیمار به مدت 2 الی 3 روز بستری خواهد شد و سپس با صلاحدید پزشک ترخیص خواهد شد. در 3 روز ابتدایی بعد از لیفت سینه بیمار درد خفیفی را تجربه خواهد کرد که توسط مسکن کنترل خواهد شد.
تا یک هفته بعد از لیفت سینه تورم و کبودی ادامه دارد اما شدت آنها کم شده است، با گذشت یک هفته بیمار میتواند به کارهای روزمره و سبک خود بپردازد، اما انجام فعالیتها و ورزشهای سنگین تا دو هفته بعد از لیفت سینه برای بیمار ممنوع خواهد بود، بعد از گذشت دو هفته زخمها و برشها بهبود پیدا کرده و بیمار میتواند دوش بگیرند اما باید از رفتن در وان، استفاده از جکوزی و سونا خودداری کنند. در این مدت زمان بیمار باید به پشت و طاقباز بخوابد و از چند بالشت برای بالا بودن بالاته نسبت به پایین تنه استفاده کند.
با گذشت یک ماه از لیفت سینه عوارض طبیعی بعد از جراحی برطرف شده و بیمار میتواند فعالیت های عادی خود را از سربگیرد، اما همچنان باید از فعالیتهایی که به دست و سینه فشار زیادی وارد میکند خودداری کند، بیمار به مدت شش هفته باید بطور مداوم از سوتین طبی استفاده کند و با گذشت این مدت زمان میتواند با اجازه جراح استفاده از سوتین طبی را کنار گذاشته و از سوتینهای دلخواه خود استفاده کند، از هفته ششم به بعد بیمار میتواند به پهلو بخوابد.
اگر جراحی لیفت سینه به تنهایی انجام شود، بطور معمول هر بیمار بعد از گذشت دو هفته به بهبودی اولیه خواهد رسید، اگر لیفت سینه همراه با بزرگ کردن سینه یا قرار دادن پروتز همراه باشد بطور معمول بهبودی بعد از شش هفته ایجاد خواهد شد. اما بطور کلی با توجه به همه عوامل عنوان شده مدت زمان دوران نقاهت بعد از عمل ماستوپکسی برای رسیدن به بهبودی بین 3 تا 4 هفته متغییر خواهد بود.
لیفت سینه به عنوان یک جراحی نیمه تهاجی اما زیبایی محبوبیت و طرفداران زیادی در میان خانمها دارد، زیرا این جراحی مزایای زیر را با خود به همراه خواهد داشت:
افزایش زیبایی ظاهری سینهها
کاهش تاثیرات افزایش سن و کمک به کلاژن سازی پوست سینهها
حذف پوست اضافه و سفت شدن سینهها
لیفت سینه مانند هر جراحی تهاجمی دیگری عوارضی به همراه خواهد داشت که با انجام مراقبتها و توصیههای جراح میتواند از بروز برخی از آنها جلوگیری کرد و به بهبودی سریعتر برخی دیگر کمک کرد، پس انتخاب یک جراح باتجربه و حرفهای میتواند در کاهش بروز عوارض جراحی لیفت سینه تاثیر زیادی داشته باشد. عوارض لیفت سینه شامل موارد زیر میشوند:
احتمال نامتقارن شدن و مشابه نبودن سایز سینهها بعد از لیفت
احتمال قطع خونرسانی به نوک سینهها بعد از لیفت
احتمال بروز بیحسی در نوک سینهها بعد از لیفت
احتمال از بین رفتن بخشی از آرئول سینهها بعد از لیفت
احتمال بروز مشکل در تولید شیر بعد از لیفت سینهها
لیفت سینه با هدف حذف پوست و بافت اضافه، بالا کشیدن سینه، رفع افتادگی و شلشدگی سینه، فرمدهی و زیبا شدن ظاهر سینه، جوانسازی و تغییر شکل سینه و متناسب شدن فرم و سایز سینه با اندام انجام میشود. عواملی همچون مهارت جراح، کیفیت پوست، نوسان وزنی، بارداری، شیردهی، سبک زندگی، افزایش سن و تغییرات هورمونی بدن میتوانند بر نتیجه جراحی تاثیر مستقیم داشته باشند. بعد از جراحی لیفت سینه و در ساعات اولیه جراحی بیمار میتواند نتیجه ابتدایی را مشاهده کند، اما برای دیدن نتیجه نهایی لیفت سینه باید تا بهبودی کامل و برطرف شدن عوارضی همچون تورم، کبودی و کاهش جای زخم و برشها صبر کند. معمولا با گذشت شش الی هجده ماه از جراحی لیفت سینه نتایج نهایی آن قابل مشاهده خواهد بود. این جراحی بطور کلی نتایج طولانی مدتی خواهد داشت و اگر بیمار داشتن ورزش منظم و کاربردی، داشتن سبک زندگی سالم و داشتن وزن ثابت و ایدهآل را انتخاب کند، نتیجه این جراحی دائمی خواهد شد.
پزشکان و متخصصان توصیه میکنند برای انجام جراحی لیفت سینه بهتر است خانمها به رشد کامل جسمی و عقلی رسیده باشند و بیش از 18 سال داشته باشند. افراد بین 18 تا 25 سال با داشتن دلایل و شرایط موجه و با تشخیص پزشک متخصص میتوانند این جراحی را انجام دهند. از سوی دیگر متخصصان حوزه زیبایی سنین 26 تا 35 سال را در صورتی که دوران بارداری و شیردهی را طی کرده و قصد بارداری ندارند را برای انجام عمل ماستوپکسی مناسب میدانند، متخصصان و پزشکان حوزه زیبایی سنین بین 36 تا 45 را نیز برای انجام جراحی لیفت سینه مناسب میدانند زیرا در این رده سنی کلاژن پوست سینه کاهش پیدا کرده و روند افتادگی آغاز میشود، اما بهترین سن برای انجام عمل لیفت سینه 46 تا 50 سالگی و بیشتر از آن است زیرا در این ردههای سنی افراد دیگر تمایلی به بارداری ندارند و افتادگی سینهها به حداکثر خود رسیده است و پوست تغییرات ارتجاعی خود را پست سر گذاشته و در این رده سنی بهترین نتایج حاصل خواهد شد.
ماموپلاستی و ماستوپکسی هردو جراحیهای زیبایی سینه برای کوچک کردن، تغییر شکل، فرمدهی و اصلاح و بهبود ظاهر سینه هستند. اما این دو جراحی با هم تفاوتهای نیز دارند. تفاوت ماموپلاستی و ماستوپکسی شامل موارد زیر است:
هدف: ماموپلاستی با برداشت پوست، بافت و چربیهای اضافه سینه سبب کوچک شدن آن میشود، ماستوپکسی با برداشت پوست اضافه و بالا کشیدن سینهها، افتادگی و شل شدگی آنها را برطرف میکند.
برش جراحی: ماموپلاستی به جهت برداشت بافتهای اضافه سینه به ایجاد برشهای عمیقتری نیاز دارد، اما ماستوپکسی با توجه به میزان پوست اضافه از چندین برش متفاوت استفاده کرده و برشهای سطحیتری نیاز خواهد داشت.
دوران نقاهت: عمل ماموپلاستی تهاجمیتر از ماستوپکسی است، به همین دلیل مدت زمان دوران نقاهت ماموپلاستی بیشتر از عمل ماستوپکسی خواهد بود.
هزینه: ماموپلاستی نسبت به ماستوپکسی جراحی پیچیدهتری است، به همین دلیل هزینه انجام آن نیز بیشتر از ماستوپکسی خواهد بود.
مدت زمان عمل: پیچیدگی و مراحل جراحی ماموپلاستی بیشتر از ماستوپکسی است، به همین دلیل مدت زمان لازم برای انجام آن بیشتر از ماستوپکسی خواهد بود.
یکی از نکات بسیار مهم در انجام عمل لیفت سینه انتخاب بهترین و باتجربهترین جراح در این حوزه است. انتخاب بهترین جراح از بروز عوارض و خطرات احتمالی جلوگیری کرده و از همه مهمتر سبب رسیدن به نتیجه ایدهآل و مدنظر خواهد شد. برای انتخاب بهترین جراح جهت انجام عمل لیفت سینه متقاضیان میتوانند از افرادی که جراحی مشابه داشتهاند میزان رضایت و موفقیت جراح را جویا شده و اطلاعات کافی جهت انتخاب پزشک را بدست بیاورند، از سوی دیگر متقاضیان میتوانند با مراجعه حضوری به مطب و کلینیک جراح بطور مستقیم با بیماران و مراجعین صحبت کرده و در خصوص موفقیتها و نتایج جراحی اطلاعات لازم را کسب کنند، روش دیگر برای انتخاب بهترین جراح مراجعه به سایتهای معتبر و مطالعه نظرات دیگر بیماران در خصوص موفقیتها و نتایج جراحی است تا بتوانند اطلاعات کافی و لازم را در خصوص جراح کسب کنند. یکی از بهترین جراحان برای انجام لیفت سینه دکتر احسان کاوهای است، ایشان با سالها تجربه در حوزه جراحی لیفت سینه جراحیهای موفق زیادی را در کارنامه کاری و پزشکی خود ثبت کردهاند. دکتر کاوهای متخصص جراحی عمومی و لاپاراسکوپی و دارای رتبه برتر بورد تخصصی جراحی جنرال و لاپاراسکوپی که به همراه تیم متخصص و حرفهای خود کلیه خدمات مربوط به لیفت سینه را با جدیدترین تجهیزات و مدرنترین ابزارها به متقاضیان و زیباجویان ارائه میکنند.
یکی از نگرانیها و دغدغههای مهم خانمها برای انجام جراحی لیفت سینه تاثیر آن بر شیردهی است، توصیه پزشکان و متخصصان این حوزه این است که بعداز پایان دوران شیردهی عمل لیفت سینه انجام شود یا زمانی که خانمها دیگر تمایلی برای بارداری ندارند برای انجام این جراحی اقدام کنند. بطور کلی میتوان گفت لیفت سینه اختلالی در روند شیردهی ایجاد نخواهد کرد، انتخاب یک جراح باتجربه و انجام مراقبتهای لازم بعد از جراحی نیز میتواند به کاهش احتمال عوارض و خطرات تاثیرگذار بر روند شیردهی کمک زیادی کند. اما نکته مهم و قابل تامل این است که روند بارداری و سپس شیردهی تاثیرات زیادی بر نتیجه عمل لیفت سینه خواهد داشت. بارداری و شیردهی دو عامل موثر بر افتادگی و شل شدگی سینه هستند که بعد از انجام عمل لیفت سینه میتوانند نتیجه حاصل از جراحی را بطور کامل از بین ببرند و نیاز به جراحی مجدد را ایجاد کنند. پس همانطور که عنوان شد بهترین زمان برای انجام لیفت سینه پایان دوران بارداری و شیردهی است، اما در صورت وجود شرایط لازم و صلاحدید جراح میتوان در صورت درخواست بیمار قبل از باردرای و شیردهی نیز این جراحی انجام شود.
یکی از مزایای جراحی لیفت سینه یا ماستوپکسی انجام همزمانی این جراحی با پروتز سینه است. همزمانی این دو جراحی را پروتزپکسی نیز مینامند، پروتزپکسی به عنوان یک جراحی پلاستیک و زیبایی برای فرمدهی و حجمدهی به سینهها امروزه محبوبیت زیادی میان خانمها پیدا کرده است. پروتزپکسی با توجه به شرایط بیمار و تشخیص جراح در دو نوع یک مرحلهای و دو مرحلهای انجام میشود. در پروتزپکسی یک مرحلهای لیفت سینه و قرار دادن پروتز در یک مرحله جراحی انجام میشود، جراح ابتدا پروتز را قرار داده و سپس جراحی لیفت سینه را انجام میدهد. پروتزپکسی دو مرحلهای زمانی انجام میشود که پوست سینه بیمار نازک یا افتادگی سینه شدید باشد، در این نوع جراحی ابتدا در یک جلسه لیفت سینه انجام میشود و با گذشت چندین ماه از لیفت و بهبودی کامل بیمار جراحی قرار دان پروتز انجام خواهد شد.
لیفت سینه با هدف رفع افتادگی و شلشدگی سینهها انجام میشود و بطور کلی تاثیری بر کوچک شدن یا بزرگ شدن سایز سینهها ندارد. در صورتی که بیمار تمایل دارد که سایز سینه خود را تغییر دهد نیاز به انجام جراحیهای دیگر به جز لیفت سینه خواهد داشت. اگر بیمار تمایل دارد که همراه با لیفت سینهها سایز آنها نیز افزایش پیدا کند باید از جراحی ماموپلاستی افزایشی استفاده کند و اگر تمایل دارد که سایز سینه خود را کاهش دهد باید از جراحی ماموپلاستی کاهشی استفاده کند. یکی از مزیتهای جراحی لیفت سینه امکان همزمانی جراحیهای دیگر با این جراحی است، پس اگر تمایل به بزرگ کردن و یا کوچک کردن سینه خود همزمان با لیفت سینه دارید این موضوع را با پزشک خود درمیان بگذارید.
مدت زمان لازم برای انجام جراحی لیفت سینه بطور معمول بین دو الی چهار ساعت خواهد بود، با توجه به مدت زمان جراحی باید بگوییم این جراحی حتما با بیهوشی عمومی انجام خواهد شد، قبل از انجام جراحی متخصص بیهوشی شرایط جسمی و سلامت عمومی بیمار را جهت انجام بیهوشی بررسی خواهد کرد و در صورتی که شرایط بیمار مناسب باشد بیهوشی انجام خواهد شد. بیمار در مدت جراحی هیچ دردی احساس نخواهد کرد و بعد از اتمام جراحی برای برطرف شدن تاثیرات بیهوشی و کنترل علائم حیاتی به ریکاوری منتقل خواهد شد. بیهوشی میتواند عوارضی همچون واکنش آلرژیک، تهوع، استفراغ و سرگیجه را بدنبال داشته باشد که در مدت زمان بستری بیمار در بیمارستان برطرف خواهند شد.
یکی از خطرات و عوارض احتمالی بعد از انجام عمل لیفت سینه از بین رفتن حس نوک سینهها است، این عارضه میتواند موقتی باشد و با گذشت زمان و طی شدن روند بهبودی برطرف شود، و در برخی از افراد این عارضه میتواند بصورت دائمی ایجاد شود. یکی از علل از بین رفتن حس نوک سینه بعد از عمل لیفت آسیب و صدمه به اعصاب و بافتهای سینه است، برای جلوگیری از این موضوع باید در انتخاب جراح خود دقت کافی داشته باشید، انتخاب یک جراح باتجربه و با مهارت بالا میتواند احتمال آسیب و صدمه به اعصاب حسی سینه را کاهش دهد، زیرا نوک سینهها بیش از نواحی دیگر مستعد آسیب و از دست دادن حس هستند. اگر از بین رفتن حس نوک سینهها بصورت موقتی باشد با گذشت حدود شش ماه تا یک سال از لیفت سینه حس آنها بازخواهد گشت.
جراحی لیفت سینه به عنوان یک جراحی تهاجمی با بیهوشی عمومی انجام میشود و پس از کاهش تاثیرات بیهوشی در بخش ریکاوری بیمار به بخش منتقل خواهد شد. با توجه به شرایط بیمار، میزان پوست حذف شده، میزان بافت کشیده شده، همزمانی جراحی، تعداد برشها، تکنیک جراحی و صلاحدید جراح بیمار بین 2 الی 3 روز بستری خواهد شد، در صورتی که شرایط بیمار به ثبات مورد نظر نرسیده باشد ممکن است مدت زمان بستری نیز بیشتر شود. در مدت زمان بستری عوارض و تاثیرات بیهوشی بطور کامل برطرف شده و سپس با دستور پزشک بیمار ترخیص خواهد شد.
با افتخار منتظر شنیدن صدایتان هستیم
از نظرات مراجعین ما مطلع شوید
دریافت نوبت بصورت اینترنتی
اراک، جهانپناه ساختمان آسا طبقه 3 واحد 302
09387801300
info@drkavehei.com
اراک، جهانپناه، ساختمان آسا، طبقه 8، واحد 801
09387801300
info@drkavehei.com