هرنی ناف

هرنی ناف (فتق ناف)

فتق ناف یا هرنی ناف (Umbilical hernia) به عارضه‌ای گفته می‌شود که در آن بخشی از روده کوچک با بافت چربی کیسه‌ای را شکل می‌دهند و از بخش ضعیف حفره‌ شکمی نزدیک به ناف بیرون می‌زنند و سبب ایجاد برآمدگی در ناف می‌شوند که قابل لمس و مشاهده است، این نوع فتق در نوزادن بسیار شایع است و به علت ضعیف بودن ناحیه عبور بند ناف ایجاد می‌شود، این عارضه بطور معمول برای کودکان خطرناک نیست و با گذشت زمان برطرف می‌شود، اما در صورتیکه با گذشت مدت زمان طولانی برطرف نشد باید حتما به پزشک مراجعه شود، این نوع فتق در بزرگسالان نیز دیده شده است که برای آنها خطرناک است و در صورت درمان نشدن به‌مرور زمان مشکلات زیادی ایجاد خواهد کرد.

درمان فتق شکم یا هرنی ناف

فتق ناف در کودکان بطور معمول با گذشت زمان برطرف می‌شود و یا اینکه پزشک می‎تواند با دست فتق را به داخل برگرداند، با توجه به آمار‌ها فتق ناف در 90 درصد کودکان تا 4 الی 5 سالگی درمان شده است، زمانی که فتق ناف در کودکان تا سن 4 یا 5 سالگی درمان نشود باید حتما به پزشک مراجعه کرده تا اقدامات لازم انجام شود، معمولا پزشک در این موارد جراحی را تجویز می‌کند، بزرگسالان مبتلا به فتق ناف نیز باید برای درمان به پزشک مراجعه کنند زیرا این عارضه در بزرگسالان با گذشت زمان برطرف نمی‎شود. نوع درمان انتخابی برای رفع فتق به عوامل مختلفی مانند سن بیمار، نوع فتق، اندازه فتق، سلامت عمومی بیمار و سوابق پزشکی بستگی زیادی دارد، روش‌های درمان فتق شکم یا هرنی ناف شامل موارد زیر می‌شوند:

درمان با جراحی

در این روش جراح فتق را به داخل شکم کشیده و بخش‌های ضعیف شده عضات شکم را تقویت می‌کند تا از بروز مجدد فتق نافی جلوگیری کند، تقویت ناحیه ضعیف شده به دو صورت انجام می‌شود، جراح در روش اول لایه‏‌های ضعیف شده دیواره شکمی را بهم بخیه کرده تا سبب تقویت این لایه‌ها شود، در روش دوم جراح از مش که شبیه به یک پارچه مصنوعی است استفاده می‎کند، جراح مش را به ناحیه ضعیف شده دیواره شکمی می‌چسباند تا این ناحیه تقویت شده و از بروز مجدد فتق جلوگیری شود. جراحی فتق در گذشته به روش باز انجام می‌شد اما امروزه این جراحی با روش لاپاراسکوپی انجام می‌شود، به این شکل که جراح برش‌های کوچکی به اندازه 2 الی 3 سانتی‌متر در پایین ناف ایجاد می‌کند و فتق ناف را به داخل شکم هدایت می‌کند.

درمان بدون جراحی

زمانی که فتق ناف کوچک باشد و علائم و عوارض شدیدی از خود نشان ندهد پزشک متخصص ممکن است درمان‌های غیرجراحی را تجویز کند، استفاده از شکم‌بند، استفاده از کرم و پمادهای موضعی، تمرینات ورزشی کاربردی و اصولی و استفاده از داروهای مسکن مخصوص بخشی از درمان‌ها غیرجراحی برای رفع فتق ناف هستند.

درمان با طب سنتی

این شیوه درمانی بدون تایید پزشک متخصص توصیه نمی‌شود و قبل از انجام درمان‌های سنتی باید حتما با پزشک خود مشورت کنید، این روش درمانی برای فتق‌های کوچک و مراحل اولیه بیماری با هدف کاهش التهاب و کم شدن علائم فتق موثر خواهد بود، استفاده از گیاهان دارویی مانند روغن زیتون یا روغن بادام شیرین برای ماساژ، استفاده از بندهای پشمی یا پارچه‌ای برای بستن ناف، استفاده بیشتز از غذاهای حاوی فیبر برای کمک به عملکرد روده بخشی از روش‎های درمان فتق با طب سنتی هستند.

درمان خانگی

درمان‌های خانگی بیشتر بعنوان تسکین دهنده و کمک کننده برای کاهش عوارض و علائم فتق ناف توصیه می‌شوند و برای درمان اصولی و موثر باید حتما به پزشک مراجعه شود تا براساس اندازه فتق، نوع فتق و سن بیمار درمان مناسب تجویز شود. روش‎های خانگی درمان فتق شامل موارد زیر می‌شوند:

  • استفاده از کمپرس سرد برای کاهش التهاب
  • استفاده از کمپرس گرم برای کمک به جریان خون
  • انجام تمرینات ورزشی سبک و اصولی
  • استفاده از داروهای مسکن سبک
  • استفاده از پارچه و بند‎های مناسب برای بستن ناف
  • استفاده از مواد غذایی مناسب برای بهبود عملکرد روده
  • خودداری از فعالیت‌های سنگین ورزشی و غیراصولی
  • مصرف مواد غذایی دارای فیبر برای جلوگیری از یبوست

جراحی فتق ناف

راه‌حل و درمان نهایی برای برطرف شدن فتق ناف انجام جراحی است، جراحی فتق ناف با توجه به شرایط بیمار و وخامت بیماری به دو روش باز یا لاپاراسوپی انجام می‌شود، این جراحی امروزه با روش لاپاراسکوپی انجام شده و معمولا نیازی به بستری ندارد، زیرا جراحی لاپاراسکوپی یا جراحی رباتیک نیازی به بر‎‌ش‌های بزرگ ندارند، این روش جراحی تهاجم کمی دارد و فتق ناف را با برش‌های کوچکی برطرف می‌کند، به همین جهت این شیوه جراحی عوارض بسیار کمی دارد و دروان بهبودی و نقاهت را رای بیمار کوتاه خواهد کرد.

جراحی باز

در روش جراحی باز برای درمان و ترمیم فتق ناف، جراح یک برش بزرگ در زیر ناف ایجاد می‌کند تا دست‌رسی راحت‌تری به ناحیه برآمده داشته باشد، سپس روده یا بافت چربی را به داخل شکم و محل قرارگیری صحیح می‌فرستد، جراح با بخیه زدن ناحیه ضعیف شده در حفره شکمی و یا استفاده از مش به مقاومت و تقویت این ناحیه کمک می‌کند تا از بروز مجدد فتق ناف جلوگیری شود.

جراحی لاپاراسکوپی

در روش لاپاراسکوپی برای درمان و ترمیم فتق ناف جراح برش‌های کوچکی با توجه به اندازه فتق ایجاد می‌کند، سپس برای دید بهتر نسبت به ناحیه برآمده از طریق لوله لاپاراسکوپی گاز مخصوص را وارد حفره شکمی می‌کند، جراح از طریق برش‌ها ابزار جراحی را وارد حفره شکمی کرده و روده یا بافت چربی بیرون‌زده را به داخل شکم هدایت می‌کند، سپس با بخیه یا مش عظله ضعیف شده حفره شکمی را تقویت کرده تا از بروز مجدد فتق ناف جلوگیری شود.

رزرو نوبت جراحی فتق ناف در اراک

اگر وجود فتق ناف در شما تایید شده و پزشک متخصص انجام جراحی را تجویز کرده است، در اولین قدم باید یک جراح باتجربه و موفق در زمینه درمان فتق را انتخاب کنید، اگر در شهر اراک ساکن هستید یکی از بهترین و باتجربه‌ترین جراحان در حوزه انواع جراحی فتق دکتر احسان کاوه‌ای است، ایشان و تیم متخصص و حرفه‎ای همراه ایشان راه‌های متعددی را برای دریافت نوبت مشاوره و جراحی برای بیماران فراهم کرده‌اند، بیماران می‌توانند با مراجعه حضوری به مطب و کلینیک ایشان نوبت خود جهت انجام جراحی را دریافت کنند، اگر امکان مراجعه حضوری برای بیمار وجود ندارد، می‌تواند با شماره‌های نعیین شده تماس گرفته و نوبت خود جهت مشاوره و جراحی فتق را دریافت کند، دکتر کاوه‌ای برای راه حال بیماران و صرفه‌جویی در وقت و هزینه امکان دریافت و رزرو نوبت جراحی به صورت اینترنتی را نیز فراهم کرده‌اند، بیماران می‌توانند با مراجعه به سایت‌های معتبر تعیین شده جهت رزرو و دریافت نوبت جراحی فتق ناف اقدام کنند.

دلایل فتق ناف

فتق ناف به دلایل متعددی ایجاد می‌شود، برخی از این دلایل که مشاهده و اثبات شده‌اند شامل موارد زیر می‌شوند:
فشار روده به حلقه ناف در دوران جنینی
افزایش سن و کم شدن تراکم عضلات در ناحیه شکم
سرفه‎های مزمن و شدید و مکرر
یبوست شدید و طولانی مدت
اضافه وزن بالا و چاقی مفرط
فشار در هنگام بارداری و زایمان در برخی از بانوان
بلند کردن و جابه‌جایی اجسام بسیار سنگین
داشتن سابقه خانوادگی در ابتلا به فتق شکمی
ضعف عضلات شکمی در اطراف ناف
آب آوردن یا تجمع مایع در حفره شکمی
بزرگ شدن پروستات و بروز اختلال در خروج ادرار
حالت تهوع مکرر و استفراغ‌ کردن زیاد
اضافه وزن ناگهانی
وزنه‌برداری و زور زدن زیاد
ضعف مادرزادی در عضلات ناحیه شکم
انجام جراحی‌های قبلی در ناحیه شکم

انواع فتق شکم

انواع فتق شکمی را با توجه به ناحیه ضعیف در دیواره شکمی نامگذاری کرده‌اند، رایج‌ترین فتق‌های شکمی شامل موارد زیر می‌شوند:

  • فتق اینگوینال: این فتق زمانی رخ می‌دهد که به دلیل ضعف در بخشی از حفره شکمی بخشی از روده یا بافت چربی وارد کشاله ران شود. این نوع فتق از طریق اینگوینال ایجاد می‌شود. فتق اینگوینال با توجه به آمار در مردان شیوع بیشتری دارد.
  • فتق فمورال: این نوع فتق نیز در کشاله ران ایجاد می‌شود و بخشی از روده یا بافت چربی از طریق کانال فمورال وارد کشاله ران می‌شود و در این ناحیه برآمدگی ایجاد می‌کند. این نوع فتق در زنان شایع‌تر از مردان است.
  • فتق برشی: این نوع فتق در ناحیه‌ای از شکم که در گذشته مورد جراحی قرار گرفته و بخیه شده است، ایجاد می‌شود، زیرا دیواره شکم در این نوع جراحی‌ها باز شده و تغییری ایجاد شده است.
  • فتق نافی: این نوع فتق زمانی رخ می‌دهد که ناحیه نزدیک به ناف از حفره شکمی دارای ضعف عضلانی باشد، در این شرایط بخشی از روده یا بافت چربی سبب ایجاد برآمدگی در ناف خواهند شد، این نوع فتق در کودکان، زنان باردار و افراد دارای اضافه وزن بالا شایع است.
انواع فتق شکم

علائم فتق ناف

بروز فتق ناف سبب ایجاد علائم زیر خواهد شد:
برآمده و برجسته شدن ناف
بروز یبوست شدید و طولانی مدت
تغییر رنگ در ناحیه برآمده شده در برخی از افراد
احساس درد شدید در شکم و ناف
افزایش دمای بدن و تب شدید
استفراغ کردن‌های شدید و مکرر
تشخیص فتق شکم

تشخیص فتق شکم

زمانی که فرد با علائم بیماری فتق شکم مواجه شود باید به پزشک متخصص مراجعه کرده تا در صورت بروز این بیماری، به‌موقع تشخیص داده شود و اقدامات لازم برای درمان و بهبودی انجام شود، پزشک متخصص برای تشخیص و اطمینان از بروز فتق شکم مراحل زیر را طی خواهد کرد:

  • بررسی کلیه علائم بیماری فتق شکمی تجربه شده توسط بیمار
  • معاینه فیزیکی شکم و بررسی علائم ظاهری فتق شکمی
  • انجام سونوگرافی کامل حفره شکمی
  • انجام سی‌تی‌اسکن برای مشاهده جزییات فتق
  • انجام ام‌آرآی برای مشاهده جزییات و شرایط روده
  • انجام آزمایش خون کامل
  • انجام آزمایشات مربوط به کبد

چه کسانی باید عمل فتق شکم انجام دهند؟

فتق شکمی در دوران ابتدایی و خفیف بودن نیازی به جراحی نخواهد داشت، اما افرادی که در شرایط زیر قرار دارند باید عمل فتق شکمی را انجام دهند:

  • شدید و بزرگ شدن فتق شکمی
  • احساس درد شدید و مکرر در ناحیه شکمی
  • ایجاد پارگی و شکاف در عضلات شکمی
  • احساس فشار زیاد و متورم شدن ناحیه شکم

جراحی فتق شکم به چه کسانی توصیه نمی‌شود؟

برای انجام جراحی فتق شکمی پزشک بعد از انجام معاینات و بررسی آزمایش‌ها تشخیص می‌دهد که فتق در چه مرحله‌ای قرار دارد و آیا انجام جراحی نیاز است یا خیر، معمولا افرادی که در شرایط زیر قرار دارند نیازی به انجام جراحی فتق شکمی نخواهند داشت:

  • زمانیکه فتق شکمی در مراحل ابتدایی است
  • زمانیکه فتق شکمی خفیف است
  • زمانیکه در ناحیه شکمی درد شدید وجود ندارد
  • زمانیکه پارگی یا شکاف در عضلات شکمی ایجاد نشده است
  • زمانی که فشار در ناحیه شکمی احساس نمی‌شود
  • زمانی که تورم و برجستگی شدید در ناحیه شکمی وجود ندارد

اقدامات قبل از جراحی فتق ناف

قبل از انجام جراحی فتق ناف، پزشک دستورالعمل‌هایی برای راحت شدن روند جراحی و جلوگیری از بروز عوارض و خطرات احتمالی حین جراحی به بیمار ارائه می‌کند، برخی از اقدامات قبل از جراحی فتق ناف شامل موارد زیر می‌شوند:
اطلاعات لازم در خصوص حساسیت به دارو به پزشک اطلاع داده شود
جراح عوارض و خطرات احتمالی را برای بیمار توضیح خواهد داد
شب قبل از انجام عمل فتق بهتر است بیمار حمام کند
8 الی 12 ساعت قبل از جراحی فتق ناف بیمار باید ناشتا باشد
دو هفته قبل از جراحی فتق ناف از مصرف مکمل‎ها و داروهای گیاهی خودداری شود
کلیه سوابق پزشکی و جراحی‌های گذشته به پزشک اطلاع داده شود
بیمار رضایت نامه مربوط به عمل جراحی فتق ناف را امضا می‌کند
قبل از انجام عمل جراحی ممکن است پزشک تنقیه بیمار با تجویز کند
یک هفته قبل از جراحی فتق ناف از مصرف داروهای رقیق کننده خون و داروهای ضدالتهاب خودداری شود
چندین هفته قبل از جراحی فتق مصرف انواع دخانیات و نوشیدنی الکلی باید ترک شود

مراقبت‌های بعد از جراحی فتق ناف

بعد از انجام جراحی فتق ناف جراح برای جلوگیری از بروز عوارض و خطرات احتمالی از بیمار می‌خواهد تا نکات مراقبتی را با دقت انجام دهد، این مراقبت‎ها روند نقاهت و بهبودی را کوتاه می‌کنند و سبب رسیدن به نتیجه مطلوب از جراحی خواهند شد، مراقبت‌های بعد از جراحی فتق ناف شامل موارد زیر می‌شوند:
بعد از انجام جراحی پیاده‌روی آرام و منظم برای کمک به گردش خون و جلوگیری از لخته شدن آن لازم است
بعد از عمل فتق ناف مصرف میوه و سبزیجات حاوی فیبر بیشتر شود
داروهای تجویز شده توسط جراح بطور کامل و در مدت زمان تعیین شده مصرف شوند
دو هفته بعد از جراحی از مصرف مواد غذایی نفاخ خودداری شود
بعد از عمل فتق با احساس دفع سریع به سرویس بهداشتی رفته و از حبس کردن مدفوع خودداری شود
در صورت مشاهده هرگونه علائم غیرطبیعی به پزشک متخصص مراجعه شود
در هنگام اجابت مزاج و زور زدن بعد از عمل فتق جدا خودداری شود
بعد از عمل فتق ناحیه برش‌ها باید خشک و تمیز نگه داشته شوند
دو هفته بعد از جراحی فتق ناف برای ویزیت و معاینه به پزشک مراجعه شود
2 الی 6 ماه بعد از عمل فتق از انجام ورزش‏ها و فعالیت‎های سنگین خودداری شود
دو روز بعد از عمل فتق بیمار می‎تواند حمام کند

فتق ناف در کودکان

بیماری فتق ناف در کودکان و نوزادان شایع است و بطور معمولا تا دو سالگی نوزاد بدون نیاز به درمان برطرف می‌شود، در برخی از کودکان این عارضه تا 4 الی 5 سالگی نیز باقی می‌ماند، در صورتیکه با گذشتن سن کودک از 5 سالگی همچنان فتق ناف وجود داشته باشد آنگاه نیازمند درمان‌هایی مانند جراحی خواهد بود. رایج‎ترین نشانه و علائم این بیماری در کودکان وجود برآمدگی در هنگام گریه کردن است.

فتق ناف در کودکان
فتق ناف در بزرگسالان

فتق ناف در بزرگسالان

بروز فتق ناف در بزرگسالان بیماری شایعی نیست اما امکان بروز این عارضه در بزرگسالان نیز وجود دارد، عواملی همچون افزایش وزن، بلند کردن اجسام سنگین، بارداری، زایمان، یبوست و کاهش عضلات ناحیه شکم سبب بورز فتق ناف در بزرگسالان می‌شود، این بیماری در بزرگسالان به‌مرور زمان برطرف نشده و نیازمند انجام جراحی خواهد بود.

فتق ناف در بارداری

بروز فتق ناف در زنان شایع‌تر از مردان است، این بیماری در زنان با علائمی همچون برآمدگی ناف، درد، احساس کشش، یبوست، نفخ و مشکلات در ادرار خود را نشان می‌دهد، یکی از دلایل افزایش احتمال ابتلا به فتق ناف در زنان باردرای است، براثر رشد جنین فشار زیادی بر عضلات شکمی وارد می‌شود، این فشار سبب ایجاد سوراخ در ناحیه ضعیف عضلات شکم و خروج بافت چربی از این ناحیه می‌شود. فتق ناف در دروان بارداری سبب بیرون‌زدگی ناف و حساس شدن آن نسبت به لمس می‌شود، اما بطور معمول نیازی به درمان ندارد و خطری برای مادر و جنین نخواهد داشت. در صورتیکه فتق درد شدید ایجاد نکند و بیرون‌زدگی زیادی نداشته باشد بطور معمول بعد از پایان بارداری برطرف خواهد شد، در غیر این صورت با بروز علائمی همچون درد، تهوع، استفراغ، برون‌زدگی شدید و قرمز و حساس شدن ناف باید برای درمان به پزشک متخصص مراجعه شود.

بهترین جراح فتق شکم

یکی از نکات قابل توجه برای انجام جراحی فتق شکم، انتخاب بهترین و باتجربه‌ترین جراح در انجام انواع جراحی فتق است، انتخاب جراح از بروز خطرات احتمالی در حین جراحی، بروز عوارض و خطرات بعد از جراحی، کاهش دوران نقاهت و بهبودی و رسیدن به نتیجه مطلوب از جراحی تاثیر زیادی دارد پس بهتر است در انتخاب جراح دقت کافی را داشته باشید. یکی از بهترین جراحان برای عمل فتق شکم دکتر احسان کاوه‌ای است، ایشان متخصص جراحی عمومی و لاپاراسکوپی و دارای رتبه برتر بورد تخصصی جراحی جنرال و لاپاراسکوپی که انواع جراحی فتق را به این شیوه انجام می‎‌دهند، دکتر کاوه‌ای به همراه تیم متخصص و حرفه‎ای خود کلیه خدمات مربوط به جراحی فتق شکم را با مدرن‌ترین و پیشرفته‌ترین تجهیزات و ابزار‎ها به بیماران ارائه می‎کنند، ایشان جراحی‎های موفق زیادی را در کارنامه کاری و پزشکی خود ثبت کرده‌اند که این مهم از میزان رضایت بیماران و بهبودی آنها بعد از جراحی قابل تایید است.

هزینه عمل فتق ناف

عمل فتق ناف بعنوان یک جراحی درمانی تحت پوشش بسیاری از بیمه‌ها قرار دارد که این موضوع بر تعیین هزینه نهایی آن تاثیر زیادی دارد، عوامل مختلف دیگری مانند نوع و شیوه جراحی، مهارت جراح، دستمزد جراح، تیم جراحی، سن بیمار، اندازه و وخامت فتق، تجهیزات استفاده شده، هزینه بیمارستان، هزینه بیهوشی، هزینه کلینیک، داروها، ویزیت دوره‎ای و مراقبت‎های قبل و بعد از جراحی بر هزینه نهایی مورد نیاز برای عمل فتق ناف تاثیر زیادی دارند، بهتر است قبل از دریافت نوبت برای جراحی از پوشش بیمه خود جت عمل فتق ناف مطمئن شوید و در جلسه مشاوره با جراح خود کلیه اطلاعات مربوط به هزینه‎های عمل فتق را جویا شوید.

کلام آخر

فتق ناف یکی از بیماری‌های شایع در کودکان است که اگر بعد از 5 سالگی بطور معمول و طبیعی درمان نشد نیاز به جراحی خواهد داشت، این بیماری در بزرگسالان نیز به دلایل مختلفی ایجاد می‎شود که در زنان بیشتر از مردان بروز می‌کند، این بیماری در افراد بزرگسال بطور طبیعی درمان نشده و نیازمند جراحی خواهد بود، عدم درمان این بیماری می‌تواند خطرات زیادی را ایجاد کند، از جمله این خطرات و مشکلات برای افراد بزرگسال پارگی در عضلات شکم، سوراخ شدن ناحیه ضعیف حفره شکمی، فشار به روده و احتمال مرگ بافت‌های روده است، این بیماری سبب بروز علائمی همچون تهوع، استفراغ، درد، یبوست و تب خواهد شد که در صورت مشاهده این علائم باید سریعا به پزشک متخصص مراجعه کرده و بعد از معاینه و تشخیص دقیق بیماری اقدامات لازم برای درمان انجام شود.

بیشتر بدانید: فتق کشاله ران

سوالات متداول پیرامون فتق ناف

در صورتیکه بیماری فتق شکم در انواع مختلف درمان نشود و بیماری شدت و وخامت زیادی داشته باشد خطرات و مشکلات زیادی برای بیمار ایجاد خواهد کرد، عدم درمان فتق شکم سبب پارگی و سوراخ شدن عضلات ضعیف حفره شکمی خواهند شد و از سوی دیگر فشار بر روده بیشتر شده و احتمال خفگی و یا مرگ بافت‎های روده نیز ایجاد خواهد شد.

در صورتیکه هرنی ناف در مراحل اولیه قرار داشته باشد و عوارض شدید ایجاد نکرده باشد با نظر پزشک متخصص و انجام ورز‌ش‌های کاربردی و اصولی می‎توان به برطرف شدن فتق ناف کمک کرد.

فتق یا هرنی ناف بطور معمول با جراحی درمان شده و مصرف دارو صرفا برای کاهش علائم و درد ناشی از این بیماری خواهد بود.

مدت زمان لازم برای عمل فتق ناف به نوع و شیوه جراحی بستگی دارد، اگر عمل فتق به روش لاپاراسکوپی انجام شود مدت زمان لازم یک ساعت خواهد بود اما اگر به روش باز انجام شود بطور تقریبی دو ساعت زمان لازم خواهد داشت.

بطور معمول بعد از عمل فتق شکم بیمار نیازی به بستری طولانی مدت نخواهد داشت اما این موضوع بستگی زیادی به وخامت بیماری و نظر جراح خواهد داشت.

بعد از عمل فتق شکم بیمار باید حداقل دو روز استراحت داشته باشد و بعد از گذشت دو هفته می‎تواند به فعالیت‎های روزانه و عادی خود بازگردد.

آدرس من

یزد، بلوار طراحان سایت، خیابان وردپرس، کوچه اول، طبقه 2

تلفن من

0351234 - 09131234567

ایمیل من

example@yoursite.com

اطلاعات تماس
آدرس من

اراک، جهانپناه، ساختمان آسا، طبقه 8، واحد 801

09387801300

ایمیل من

info@drkavehei.com