مرگ در اثر پیکر تراشی

مرگ در اثر پیکرتراشی
عمل پیکرتراشی یکی از روش های رایج و پرکاربرد برای از بین بردن چربی های موضعی در نواحی مختلف بدن مانند شکم و پهلو و رسیدن به فرم بدن دلخواه است. عمل پیکرتراشی مانند هر عمل جراحی دیگری خالی از خطر نیست و می تواند عوارض و خطراتی مانند تورم، درد، مرگ بافتی، تهوع و استفراغ و آمبولی را به همراه داشته باشد که البته بیشتر این عوارض جدی و خطرساز نیستند و با رعایت برخی نکات ظرف مدت چند روز رفع می شوند. یکی از عوارض نادر پیکرتراشی که بندرت رخ می دهد، مرگ است که البته این عارضه به دلیل بی احتیاطی پزشک، عدم تخصص و تجربه ایشان و یا رعایت نکردن مراقبت های بعد از عمل اتفاق می افتد. در این مقاله می خواهیم در مورد خطر مرگ بر اثر پیکرتراشی و روش های پیشگیری از آن، مطالب کاملی را در اختیار شما قرار دهیم.
آیا مرگ در اثر پیکرتراشی واقعیت دارد

بیشتر بدانید: عمل پیکرتراشی

آیا پیکر تراشی باعث مرگ می شود؟

بله، در صورتی که عمل پیکرتراشی توسط یک جراح متخصص که به صورت تخصصی در این زمینه تحصیل کرده اند و آموزش های لازم را دریافت کرده اند و با انجام عمل های پیکرتراشی متعدد، تجربه زیادی به دست آورده اند انجام نشود.احتمال مرگ بر اثر پیکرتراشی به دلیل اشتباه و بی احتیاطی جراح وجود دارد. عدم رعایت دستورالعمل ها و توصیه های پزشک بعد از عمل، احتمال مرگ بر اثر پیکرتراشی را افزایش می دهد در حالی که رعایت توصیه های جراح و دستورالعمل های مراقبتی بعد از عمل پیکرتراشی، احتمال مرگ بر اثر این جراحی را تقریبا به صفر می رساند. واکنش های آلرژیک، مشکلات تنفسی و واکنش های غیرطبیعی به داروهای بیهوشی، خونریزی شدید، عفونت مزمن و آسیب به بافت های حیاتی، آمبولی ریه و بیماری های زمینه ای احتمال مرگ بر اثر پیکرتراشی را افزایش می دهند.

آیا پیکرتراشی باعث مرگ می شود؟

بررسی احتمال مرگ در اثر عمل های پیکرتراشی

همانطور که گفته شد مرگ یکی از عوارض نادر عمل پیکرتراشی است و احتمال آن بسیار کم و شاید کمتر از یک درصد باشد که همان یک درصد نیز با رعایت دستورالعمل های پزشک و انجام عمل توسط یک جراح برجسته و حاذق به صفر می رسد.

مقایسه روش های جراحی پیکرتراشی از نظر خطر مرگ

عمل پیکرتراشی با استفاده از تکنیک ها و روش های مختلفی همچون لیپوساکشن، لیپوماتیک و ابدومینوپلاستی انجام می شود. در اینجا قصد داریم احتمال خطر مرگ برای هریک از روش های پیکرتراشی را بررسی کنیم.

خطر مرگ در اثر لیپوساکشن

لیپوساکشن یکی از روش های پیکرتراشی است که با حذف و تخلیه چربی های اضافی نواحی مختلف بدن مانند ران، شکم و باسن به داشتن اندامی متناسب و زیبا کمک می کند. خطر مرگ ناشی از عمل لیپوساکشن بسیار ناچیز و به طور میانگین 1 در 5000 عمل است که آن هم به دلیل عدم تخصص جراح و اشتباهات و بی احتیاطی ایشان در حین جراحی است که منجر به بروز نکروز، آمبولی چربی، آمبولی ریه، آسیب به بافت های شکم، عفونت و در نهایت مرگ بیمار می شود.

خطر مرگ در اثر لیپوماتیک

یکی دیگر از روش های حذف و برداشتن چربی های انباشته و اضافی در نواحی مختلف بدن، لیپوماتیک است. لیپوماتیک یک روش غیرتهاجمی و کم خطر است که عوارض کمی نیز دارد. مرگ یکی از عوارض نادر عمل لیپوماتیک است که احتمال وقوع آن فقط 02/0 درصد است که علت آن نیز بی احتیاطی و خطای جراح و یا عدم رعایت دستورالعمل های مراقبتی توسط بیمار است.

خطر مرگ در اثر آبدومینوپلاستی

عمل ابدومینوپلاستی به منظور حذف و از بین بردن چربی های اضافی در ناحیه شکم انجام می شود و موجب سفت شدن و صاف شدن شکم فرد می شود. خطر مرگ ناشی از عمل ابدومینوپلاستی نیز بسیار کم است و تقریبا 02/0 درصد است.

ایمن ترین روش پیکرتراشی کدام است؟

یکی از مهم ترین عواملی که ممکن است بر میزان احتمال مرگ ناشی از پیکرتراشی تاثیر داشته باشد، تهاجمی یا غیرتهاجمی بودن روش جراحی است. با توجه به اینکه روش لیپوماتیک یک روش غیرتهاجمی است کم ترین عوارض را در مقایسه با روش های لیپوساکشن و ابدومینوپلاستی دارد که به عنوان روش های تهاجمی شناخته می شوند.

ایمنترین روش پیکرتراشی کدام است؟

آمار جهانی مرگ در اثر پیکر تراشی

در جدول زیر در مورد آمار جهانی مرگ بر اثر روش های مختلف پیکرتراشی و هم چنین اصلی ترین دلایل مرگ و میر اطلاعات کاملی ارائه شده است.

خطرناک ترین روش پیکرتراشی

در بین روش های مختلف پیکرتراشی، روش ابدومینوپلاستی یک روش کاملا تهاجمی است که با ایجاد برش های بزرگ در ناحیه شکم انجام می شود و در مقایسه با لیپوماتیک و لیپوساکشن، خطر بیشتری دارد. البته عمل ابدومینوپلاستی به خودی خود یک عمل ایمن و کم خطر است اما آنچه ریسک این عمل را افزایش می دهد عدم تخصص و تجربه جراح و عدم پایبندی به دستورالعمل های مراقبتی ارائه شده توسط جراح است.

چه کسانی بیشتر در معرض خطر هستند؟

سن بالا، ابتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت، فشار خون بالا، یا سایر بیماری‌های مزمن، چاقی و اضافه وزن و استعمال دخانیات و الکل از جمله عواملی هستند که احتمال مرگ بر اثر پیکرتراشی را افزایش می دهند.

چگونه می توان خطرات پیکرتراشی را به حداقل رساند؟

با رعایت برخی نکات می توان خطرات و عوارض عمل پیکرتراشی را به میزان چشمگیری کاهش داد. مهم ترین روش های کاهش خطرات عمل پیکرتراشی عبارتند از:

انتخاب جراح حاذق

انتخاب یک جراح ماهر و متخصص مهم ترین فاکتوری است که می تواند عوارض عمل پیکرتراشی به ویژه عارضه مرگ را به حداقل برساند. یک جراح حاذق و متخصص با انتخاب تکنیک های مناسب جراحی از بروز عوارض جدی مانند خونریزی، آمبولی ریه، آمبولی چربی و عفونت جلوگیری می کند و احتمال مرگ را به حداقل می رساند.

مشاوره دقیق با جراح قبل از عمل

جلسه مشاوره قبل از جراحی با جراح می تواند نقش مهمی در کاهش عوارض عمل داشته باشد. جراح در این جلسه تمامی عوارض احتمالی عمل را برای بیمار توضیح می دهد و دستورالعمل های مناسب برای جلوگیری از بروز این عوارض را نیز در اختیار بیمار قرار می دهد.

انجام مراقبت ها بعد از عمل به صورت مو به مو

در کنار انتخاب یک جراح ماهر و متخصص، رعایت دستورالعمل های مراقبتی ایشان بعد از عمل نیز می تواند عوارض احتمالی عمل را کاهش دهد. لازم است بیمار تمامی توصیه های پزشک را به دقت رعایت کند.

خطر آمبولی بعد از پیکرتراشی

یکی عوارض عمل پیکرتراشی، آمبولی چربی است. اگر رگ‌های بزرگ در حین جراحی آسیب ببینند، ذرات بافت چربی می‌توانند وارد جریان خون شوند و با جریان خون به ریه‌ها برسند و باعث آمبولی ریوی شوند.

علاوه بر این، برداشتن حجم زیادی از چربی با از دست دادن خون قابل توجه همراه است که می‌تواند منجر به ایجاد شوک خونریزی، اختلالات ریتم قلب و نارسایی حاد کلیه شود. برای جلوگیری از چنین عوارضی، لازم است قبل از جراحی معاینه کامل انجام شود و یک جراح باتجربه و واجد شرایط انتخاب شود.

جمع بندی

پیکرتراشی یکی از روش های پرطرفدار برای حذف و از بین بردن چربی در نواحی مختلف بدن و افزایش زیبایی بدن است. عمل پیکرتراشی ممکن است مانند سایر جراحی های زیبایی دیگر عوارض و خطراتی به همراه داشته باشد که البته این عوارض عمدتا به دلیل انتخاب یک جراح غیرمتخصص و بی تجربه و رعایت نکردن توصیه ها و دستورالعمل های مراقبتی است. عواملی مختلفی مانند افزایش سن، ابتلا به بیماری های مزمن، چاقی و مصرف سیگار و الکل خطر بروز عوارض بعد از عمل پیکرتراشی را افزایش دهند.
دکتر احسان کاوه ای یکی از جراحان شناخته شده و موفق شهر اراک هستند که علاوه بر داشتن تحصلات آکادمیک در حوزه عمل های جراحی زیبایی، سالیان زیادی در زمینه انجام عمل های پیکرتراشی مانند ابدومینوپلاستی و لیپوساکشن در حال فعالیت هستند و تجریبات گرانبهایی به دست آورده اند. ایشان با بهره گیری از تجربه و تخصص خود در زمینه پیکرتراشی، انتخاب روش جراحی مناسب، استفاده از جدیدترین تکنیک‌ها و متدهای روز و داشتن تیمی حرفه ای و متعهد، عوارض و خطرات این عمل را کاهش می دهند و اندامی زیبا و متناسب برای زیباجویان عزیز خلق می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آدرس من

یزد، بلوار طراحان سایت، خیابان وردپرس، کوچه اول، طبقه 2

تلفن من

0351234 - 09131234567

ایمیل من

example@yoursite.com

اطلاعات تماس
آدرس من

اراک، جهانپناه، ساختمان آسا، طبقه 8، واحد 801

09387801300

ایمیل من

info@drkavehei.com